top of page
Image by Tory Hallenburg

Wat Kan U van mij verwachten?

NEOC kan je verder helpen met diverse bedrijfsactiviteiten. Gaande van het helpen uitstippelen van een bedrijfsstrategie tot het bouwen van modellen of rapporten voor inzichten te verkrijgen binnen de bestaande/toekomstige omgeving. Anderzijds ben ik er ook als sparringpartner voor nieuwe projecten.

 

Vaak worden er moeilijke en technische termen gebruikt bij het opstellen van modellen en rapporten. Geen zorgen, ik werk graag via het KISS principe “Keep It Stupid Simple”.

Brainstorming
Bedrijfsstrategie
Business Meeting
Bedrijfsanalyse
Business Meeting
Sparringpartner

Visie, missie en strategie

Bedrijfsstrategie, klinkt nogal mysterieus, vaag en mogelijk ook niet het eerste waar je aan denkt in een bedrijf. Nochtans is dit vaak het begin van alles. Ieder bedrijf zou moeten beschikken over een duidelijk bedrijfsstrategie die bestaat uit een visie, missie en strategie (objectieven). Zij vormen namelijk de richting dat een bedrijf zal inslaan voor een langere periode om succesvol te zijn.

Meten is weten

Onder bedrijfsanalyse kunnen veel topics vallen maar ik focus mij vooral bij het opstellen van simulatiemodellen, KPI's en algemene rapportage.

Allemaal tools die kunnen dienen voor het meten, opvolgen of ondersteunen van de objectieven bepaald in de bedrijfsstrategie.

Uiteraard kan er ook geholpen worden om bestaande rapportage te vereenvoudigen, automatiseren of optimaliseren. 

Leren van elkaar

Wilt u uw bedrijf ontwikkelen, maar weet u niet waar u moet beginnen? Sparringpartner nodig bij het plannen of uitvoeren van uw volgende project? Iemand dit meedenkt of projecten nakijkt alvorens belangrijke beslissingen te nemen? 

bottom of page